Cautare

1632 de rezultate pentru "antena 1 calarasi" (6.31 secunde)
Oana Stancu a sters pe jos, miercuri seara, in direct la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, cu premierul Romaniei, Victor Ponta.
Deputatul Constantin Tudor, fost prefect al judetului Calarasi, a anuntat ieri in plenul Camerei ca a demisionat din PSD si ca s-a inscris in Partidul Umanist.
Feribot-ul care asigura traversarea Dunarii cu feribotul, intre Chiciu (Calarasi) si Silistra redevine functional la inceputul lunii august 2014 Dupa ce in urma cu 3 ani, circulatia intre cele doua maluri ale Dunarii s-a blocat, feribot-ul din Calarasi si Silistra are toate sansele sa fie repornit.
Sala Polivalenta Calarasi va gazdui in sezonul competitional 2014-2015 multe meciuri de LIGA NATIONALA ! Alaturi de echipa - Dunarea Calarasi - Futsal , CSM Calarasi a promovat in liga nationala de handbal masculin !!
Doru Ioan Taracila este nemultumit de modul in care functioneaza acum, la Calarasi, PSD, partid in care detine acum doar simpla calitate de membru, dupa ce a renuntat la toate functiile pentru a accepta numirea ca prefect, anul trecut, post pe care l-a ocupat pana la iesirea de la guvernare a PSD.
Oamenii povestesc ca astfel de situatii ar fi numeroase printre legumicultorii din zona comunei doljene Calarasi, dar si prin localitatile mai apropiate de Craiova. ... Se pare insa ca in comuna invecinata - Calarasi - se poate.
Varujan Vosganian a participat la inaugurarea liniei de productie de sticla laminata Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a participat joi, 5 septembrie, la Calarasi, la inaugurarea liniei de productie de sticla laminata din cadrul fabricii Saint-Gobain Glass.
Leonida Jecu a distribuit pe Facebook postarea publicata de Realitatea din Calarasi: ... Continutul e tabloid si irelevant, somajul e o realitate nefasta a meseriei de jurnalist, independenta editoriala e inexistenta.Si atunci, ce rost are aparitia unui ziar nou la Calarasi in acest context?
Ziua Marinei la Calarasi, august 2014 Primaria Calarasi a organizat o serie de activitati dedicate Zilei Marinei, desfasurate si in acest an in Parcul Central si pe bratul Borcea, in ziua de Sfanta Maria.
Sambata si duminica, la Calarasi, va avea loc a doua editie a Cursei Dunarii Calarasene.
Sambata si duminica, la Calarasi, va avea loc a doua editie a Cursei Dunarii Calarasene.
Dupa revenirea in tara, handbalistii au intrat rapid in cantonament la Calarasi, chiar in prima zi din 2018 si au inceput antrenamentele pentru Trofeul Carpati.
Atitudinea din Calarasi: ... Cum va arata Stadionul Judetean Calarasi. ... Iata cerintele pentru desfasurarea de competitii in Liga I pe stadionul de la Calarasi : 1. ... Amenajare teren antrenament gazon, actual teren antrenament 2 Acestea sunt cerintele minime pentru obtinerea licentei Liga 1.
Sper sa nu fim fricosi Dunarea Calarasi o infrunta joi pe FCSB, ora 21:45, in capul de afis al optimilor Cupei Romaniei.
Steaua (FCSB) a parasit Cupa Romaniei in faza optimilor de finala, fiind invinsa de nou promovata in prima Liga Dunarea Calarasi. Echipa marelui patron Gigi Becali, antrenata de Nicolae Dica, a pierdut cu 2-1 un meci in care a folosit jucatorii de rezerva.
FCSB si Dunarea Calarasi au terminat la egalitate, scor 1-1, in partida de debut a lui Mihai Teja pe banca vicecampioanei. ... Gabi Balint a analizat primele 45 de minute ale infruntarii de la Calarasi: ... Ion Comsa, Calarasi - Arbitru:
Liga 1: Dunarea Calarasi invinge Dinamo si face un pas urias spre evitarea retrogradarii Dunarea Calarasi a facut un pas urias spre evitarea retrogradarii dupa ce a obtinut o victorie de senzatie in fata celor de la Dinamo.
Voluntari s-a salvat, Hermannstadt - Dunarea Calarasi e super-derby-ul pentru obtinerea locului de baraj Ultima etapa din play-out va aduce o lupta pe muchie de cutit pentru evitarea locului 7, care retrogradeaza direct in Liga a 2-a.
Miercuri, 5 august 2015, Compania Artistica MIX MUSIC, in calitate de realizator, a inceput montarea scenei pe platoul din fata Centrului Cultural Judetean Calarasi.
/ Jurnalul de Calarasi Aflam din Jurnalul de Calarasi ca in toamna anului trecut, la Fetesti, orasul de langa podul de pe Dunare, a fost inaugurat un teatru care poarta numele indragitului actor Horatiu Malaele. ... Secvente din spectacolul lui Horatiu Malaele puteti vedea la Televiziunea 1+1TV si Televiziunea Calarasi1.
google-analytics.com